Crear. Codificar. Jugar. Repetir-ho.

Un teclat ergonòmic dividit no és l'única cosa en què aquest teclat guanya en comoditat...

"Un viatge de mil milles comença amb el primer pas"

Amb coratge i audàcia, gosem fer aquest primer pas que, com va assenyalar el filòsof Lao-Tsé, constitueix l'inici d'un llarg camí per recórrer. Així és viatjar: arriscat, atrevit i atrevit; I també ho són els viatgers, que amb tenacitat prenen la decisió de dur a terme un projecte agosarat. Aquesta mateixa filosofia es pot aplicar als fabricants, especialment als que entren al mercat de consum amb productes innovadors que busquen ser disrruptius i enfocant-se a les necessitats de l'usuari.

Sabies què…?

El primer teclat de l'empresa valenciana Dygma, en què Workplane Design va participar en el seu desenvolupament, estava enfocat a un nínxol concret: els Gamers.

Dygma Defy Keyboard

Millorant el present, aprenent de cada pas recorregut.

Amb el seu primer teclat molt enfocat al sector gaming professional es van adonar que podien ampliar el seu mercat, per la qual cosa van millorar el seu ja excel·lent teclat per fer-ho encara millor:

Ben construït, el Dygma Defy té un cos d'alumini anoditzat disponible en negre, plata i una varietat de colors que es poden combinar amb tecles en blanc i negre en diferents idiomes.

Disclaimer: Totes les imatges i informació són propietat de © Dygma Lab SL

Ser més productiu!

Realitza canvis al teu teclat sense esforç amb el programari de configuració de codi obert. Amb potenciadors com ara combos, macros, tecles de funció dual i súper tecles, podràs reduir el moviment dels dits i accelerar el seu flux de treball en molt poc temps.

Totalment personalitzable:

Colors del panell superior, tecles i coixinets per al palmell de la mà, disseny d'idioma, interruptors, connexió sense fils (o no), carpa incorporada i, per últim, però no menys important, il·luminació RGBW.

Des de Workplane Design t'animem a reservar el teu a la web de Dygma!

Si has arribat fins aquí, no paris! Continua navegant per la nostra web, aquí tens unes propostes