Si no trobes el client... SIGUES el client!

Joug és la marca de la que som ambaixadors a la Xina

Des de Workplane Design hem col·laborat en el disseny dels productes JOUG enfocats al mercat Asiàtic. El següent pas serà comercialitzar aquests productes a Europa, adaptant el disseny als nostres costums i mode de vida.

Sempre hem trobat molt interessant la col·laboració en el disseny d’Orient i Occident en un món global. Ens apassiona aquesta fusió de cultures, que hem realitzat juntament amb el nostre partner a la Xina, durant els darrers 8 anys i que ha fet enriquir-nos a les dues parts. Estem convençuts que el futur del disseny, vindrà associat a aquesta evolució. A Workplane Design estem preparats per al següent repte.

La visió europea dels productes de consum és molt apreciada a orient. En sorgir l’oportunitat de representar la marca JOUG participant en la creació i promoció no ho dubtem.

De la mà del nostre partner i amic Daye Design Group sorgeix la idea de la creació d’una marca pròpia, igual que fa temps que ja fa altres empreses de disseny industrial. Si no trobes el client per a les teves idees… sigues el client!

El catàleg de JOUG ha començat de manera discreta:

● Ambientadors elèctrics de llarga durada per a cotxe.
● Humidificadors.
● Difusors i espelmes electròniques.
● Fragància per a grans superfícies

Presentació xinesa del Purificador
d'ambient per a cotxe

A la Xina, el consum de tabac no està restringit, per la qual cosa els purificadors d'aire per a vehicles particulars són un producte que té molt d'èxit.

Aquest projecte es va realitzar durant l'any 2021-22 l'oficina de la Xina, amb aportacions de l'equip de Barcelona, sota la direcció de
Josep Casal.

A la secció de TREBALLS podràs anar veient els articles que anirem traient el mercat (Xinès) i esperem que potser, en un futur, puguin arribar al mercat europeu.

Si has arribat fins aquí, no paris! Continua navegant per la nostra web, aquí tens unes propostes