Què fem i com ho aconseguim?

Workplane Design potser us pot ajudar a aconseguir acords a la Xina

Mercat Xinès

Workplane Design ofereix aquest servei per a empreses europees que vulguin vendre el seu producte o marca a la Xina. La nostra experiència i coneixement del mercat xinès ens permet analitzar cada cas en funció del sector i les característiques de l’empresa, per tal de mostrar les millors opcions d’èxit.

COM HO FEM?
Busquem empreses locals perquè creïs associacions amb què facilitar-te l’entrada.
Ens posem en contacte amb les empreses de distribució que s’encarreguen dels tràmits duaners i l’emmagatzematge d’estoc.
Aquests serveis poden ser Cross Border o dins del país, segons les necessitats i requeriments del client europeu.

També ajudem en la creació d’un pla estratègic basat en canals de comerç electrònic amb la col·laboració dels principals mercats al mercat xinès on diferents empreses s’encarregaran de les vendes en línia o fora de línia, el màrqueting de productes i la gestió de clients . aquesta plataforma, és fonamental al mercat xinès actual.

La Xina és ben coneguda per fer una bona feina d’acoblament i fabricació de productes originalment pensats en altres llocs, però només si hi ha un seguiment proper, el resultat i les expectatives seran reeixits.

Avui dia encara val la pena fabricar a la Xina, on la clau de lèxit és un seguiment, i els enginyers i dissenyadors han de tenir a prop la fabricació i la creació ràpida de prototips. Ajudar les empreses i les noves empreses a fer el trànsit de productes a una producció en massa ampliada. Moldeig per injecció, prototips ràpids, producció de baix volum, etc.

Com ho fem?
A Workplane Design tenim experiència amb erugues de fàbrica. Tots els nostres clients europeus han portat amb èxit els seus productes a nivell mundial, produïts a Xina sota la nostra supervisió. Tenim contactes amb els millors fabricants de la Xina a diferents sectors. Realitzem un seguiment exhaustiu de la fabricació del producte des del motlle fins a la producció final. Negociem amb el fabricant, visitem les fàbriques a les diferents fases de producció, comunicació gairebé diària amb el client.
Tipus: Disseny de Producte, Disseny Mecànic.

Aquest servei està dirigit a empreses europees que ja estan instal·lades a la Xina o que estan començant i no tenen la possibilitat de trobar un perfil que els representi, vengui els seus productes o gestioni els tràmits duaners. Hi ha casos en què el que es busca és crear un equip amb tots aquests perfils per a una nova seu dempresa a la Xina.

COM HO FEM?
Des de l’oficina de Workplane Design a Guangzhou ens encarreguem de seleccionar els millors candidats i després de passar per diferents filtres d’entrevista, presentar-los al client.

Un cop elegit el candidat pel nostre client, podem contractar-lo a la Xina i passa a treballar amb el client (Outsourcing) o és contractat directament pel nostre client. (Headhunting)

Per a les empreses europees que tenen interessos a la Xina és molt complicat cada cop que han de viatjar a la Xina per a reunions, visites a fires o diferents tràmits, a causa de la llengua i cultura asiàtica. Generalment, el temps de viatge i les rutes internes són altres inconvenients.

Podem evitar-te aquests inconvenients!

COM HO FEM?
Des de l’oficina de Workplane Design a la Xina, posem a la disposició dels clients europeus el nostre personal expert en comerç internacional per facilitar la vostra estada en viatges de negocis. Busquem els millors vols interns i internacionals, reservem els millors hotels i entrades a fires. També oferim el servei d´acompanyament a reunions i fires. El personal de la nostra oficina parla xinès, anglès i espanyol amb fluïdesa.

Xina i Workplane Design

Des del 2012 apostem per optimitzar el nostre negoci amb la Xina, i des d'allà vam decidir compartir el nostre know-how per ampliar serveis i ajudar altres empreses.

Sobre la nostra experiència

Quan vam decidir obrir-nos a altres països, la relació amb la Xina va sorgir de manera natural, la seva experiència en muntatge i fabricació s'ha anat consolidant al llarg dels anys i és sens dubte un país que cal tenir en compte.

El 2017 vam decidir establir de forma permanent una oficina a Guanghzou (Xina) per facilitar els tràmits i negocis que ja teníem allà des del 2012. Com és sabut, la millor manera d'entrar al mercat xinès és tenir un bon soci local ja establert. En el nostre cas, un dels millors: DAYE DESIGN GROUP. Aleshores sabíem que el nostre nom era una mica complicat de pronunciar-hi i per això simplifiquem amb les sigles WP i afegim Barcelona per empatitzar d'on som.

Això va facilitar enormement el contacte amb nous clients, proveïdors i fabricants, el coneixement de les diferents plataformes de promoció i els requisits per fer els tràmits legals de registre de marca i empresa. Aquest llarg camí recorregut fins a la consolidació de la nostra empresa amb la marca WP a la Xina, ens ha aportat una àmplia experiència i coneixement que ara podem oferir com a consell i ajuda a les empreses europees per recórrer aquest mateix camí i assolir l'èxit.

Com ho vam fer

Aquests van ser els punts clau
✓ Aconseguir un soci local i de confiança.
Obertura d'una oficina de representació a Guangzhou
✓ Adaptant el nostre nom comercial al mercat xinès Workplane Design -> WP de so similar.
✓ Assignant un dels nostres Workplaners de confiança allà
✓ A partir de la impossibilitat de romandre a la Xina el 2020 a causa de la pandèmia mundial, comencem a mantenir com a contacte fix només membres de la Xina.
✓ Mantenim contacte gairebé diari amb ells. Avançant-nos a les festes locals, etc.

Línia de temps

Anant pas a pas, la clau és seguir el pla establert i aprofitar les oportunitats quan es presenten.

La visió occidental per a clients asiàtics

La visió occidental és cada cop més apreciada a la Xina, participem en el disseny de la marca JOUG un pont entre cultures.

ANAR A L’ARTICLE JOUG

No els ho posis difícil

La nostra pronunciació a Xinès no és bona, i al revés passa el mateix. Per això decidim, com moltes altres empreses, simplificar el nostre nom de Workplane Design a WP Barcelona i adoptar el vermell ja que és un color que es considera «afortunat».

ANAR A L’ARTICLE LA NOSTRA IMATGE

Oficina a Guangzhou

Tenir una oficina pròpia aporta molts avantatges, com ara no estar pendent del canvi horari, la proximitat amb els clients o la facilitat per als treballs de supervisió de fàbrica.

Hong Kong Business Desing Week

L’organització del BCD ens va animar a participar a l’HK Business Design Week formant part del grup d’empreses de disseny de Barcelona. Que era la ciutat convidada per a aquest esdeveniment. Molt diferent de la Canton Fair però també interessant.

Tenir un aliat ajuda

La col·laboració amb Daye va sorgir després d’haver visitat les seves oficines, ens va sorprendre molt gratament la seva hospitalitat així com la qualitat dels dissenys i les ganes d’obrir-se al món.
No dubtem que seria una magnífica aliança

Expositors a la Fira de Cantó (Guangzhou)

La Fira de Cantó és el pinacle dels esdeveniments comercials internacionals, amb una història impressionant i una escala sorprenent. Amb una àmplia gamma de productes, atrau compradors de tot el món i ha generat grans negocis a la Xina.

La grandària i abast de la Fira de Cantó és un esdeveniment bianual per a gairebé tot el que importa i exporta amb la Xina. Més de 25,000 expositors vénen de tot el món per assistir a aquest mercat dues vegades a l’any a Guangzhou que es duu a terme des del 1957!

Coneixent-ne la importància, el 2013 vam voler apostar per aquesta gran plataforma, on els anys següents seguim assistint en espais compartits.

Estar sense estar

Els nostres viatges de negocis van facilitar els tràmits per contractar “L’Oficina de Comerç i Inversions de Catalunya ACCIÓ” a Pequín, dirigida per Gao Wei. Format en diplomàcia i serveis empresarials, cosa que ens va oferir una còmoda oficina virtual, atenent clients xinesos des de Beijing, així com el seu servei de traducció i assistència comercial. I continuem comptant-hi quan l’ocasió ho requereix.

Sortint de la zona de confort

La crisi econòmica que va afectar Espanya aquest any ens va impulsar, com a moltes altres empreses, a sortir de la nostra zona de confort i fer una sèrie de viatges comercials per poder oferir els nostres serveis al mercat internacional. Europa, Unió dels Emirats Àrabs Units i Àsia van ser els viatges que vam fer per tal d’ampliar la nostra xarxa comercial i conèixer millor les necessitats que poguessin tenir a l’exterior.

Alguns dels nostres clients

I ara podem ajudar la teva empresa!

A Workplane Design posem al vostre abast els nostres serveis segons les vostres necessitats. Ajudem empreses de sectors tan diversos com cosmètica, vi, informàtica, serveis, alimentació, enginyeria i altres en contacte amb distribució, màrqueting, e-commerce, gestió d'estoc i magatzems, registres/duanes de marques i societats, i fàbriques a la Xina .

Truca'ns o fes servir el xat que tens a la teva dreta i el parlem, o si no hi ha pressa, omple el formulari i ens posarem en contacte el més aviat possible.

Continua navegant per la nostra web per conèixer-nos una mica millor!

Estalvia temps amb aquestes dreceres