Ja al catàleg de Grup Gamma

Sempre és una satisfacció quan un projecte en què tot l'equip ha posat il·lusió arriba al mercat

Sempre és una satisfacció quan un projecte en què tot l'equip ha posat il·lusió arriba al mercat, presentem: PLÀNOL el fruit d'una estreta col·laboració entre GRUP GAMMA i l'equip de WORKPLANE DESIGN.

Per tal d'adaptar-se a les necessitats dels clients finals, la sèrie PLANO és molt completa, ja que està formada per tres mides d'aixetes: petita, XL i de broc alt i les seves variants a joc per al bidet, la dutxa i la banyera -dutxa.

Les aixetes de bany, a més d'estar disponibles en cromat, també es poden adquirir en negre mat, un color que s'està imposant amb força durant aquest any i que atesa la seva elegància segurament es mantindrà per dècades.

Des d'aquí volem donar les gràcies a GRUP GAMMA per la confiança dipositada en nosaltres i desitgem que la sèrie PLANO tingui molt bona acollida a les botigues i distribuïdors del grup, però sobretot per part dels clients finals, ja que aquesta col·lecció està feta pensant-hi .

A la secció de TREBALLS podràs anar veient els articles que anem traient al mercat.

Us animem a saber més sobre aquest projecte

Si vols saber més sobre aquest projecte pots anar al nostre Portfolio oa l'article que va publicar Grup Gamma

Si has arribat fins aquí, no paris! Continua navegant per la nostra web, aquí tens unes propostes