Passa'ns la pilota!

Gestió de projectes, enginyeria mecànica, delineants... nosaltres ho podem fer!

A Workplane portem més de 10 anys realitzant projectes de tota mena, amb multinacionals com HP, TEKA, MIDEA, SIMON, però també amb PIMES com KEITO, ITV, S&P, Cashkeeper, entre d'altres… La mida no importa per iniciar una col·laboració!

Estem especialitzats en fer que el producte sigui realitzable, des de la conceptualització fins a la fabricació. Tot i que principalment disposem d'enginyers mecànics, també tenim un altre tipus de perfils com ara enginyers industrials, tècnics, delineants, caps de projecte, control de processos, etc.

Solucions globals i de confiança

La clau per poder col·laborar amb una cosa tan valuosa per a cada empresa com els seus productes (els seus “fills”) és el nostre rigor, i serietat

Després de definir l'abast del projecte, signem una clàusula de confidencialitat i assignem un interlocutor o cap de projecte, el seu equip i els programes que s'hauran d'usar o dominar perquè la integració amb l'empresa contractant sigui perfecta.

El nostre abast passa per conèixer programes de simulació virtual com el Ces Selector, per a la selecció de materials o l'anàlisi gràfica de les propietats dels materials, per permetre'ns fer propostes innovadores a partir de l'evolució, optimitzant el desenvolupament, els proveïdors, l'economia circular, identificació i realització de mesures per millorar el rendiment, optimització de proves i mètodes de cost-capacitat del producte.

Ens adaptem a les vostres necessitats.

Aposta per la subcontractació!

Com a suport a la vostra Oficina Tècnica o per a la realització d'un projecte concret, enviem tan aviat com es formalitza la sol·licitud, especialistes a les vostres instal·lacions per col·laborar en el desenvolupament d'una manera més propera i personalitzada. O fem el projecte des de la nostra oficina de Barcelona, tot plegat amb una ràpida resposta en l'execució.

Si has arribat fins aquí, no paris! Continua navegant per la nostra web, aquí tens unes propostes