Cada projecte aporta nous reptes!

Adaptant els mètodes de treball, s'aconsegueix l'adaptació amb el client i la satisfacció per continuar amb nous productes.

La nostra participació en els productes de la marca Vagenari ja han arribat a la vintena, estem feliços d'aquesta col·laboració amb la marca que ofereix una alternativa a les corretges oficials aportant exclusivitat, disseny, mida i per suposat qualitat.

Tenint un client compromès a proveir amb corretges de rellotge exclusives, per a una gamma de més de 16 grans marques, entre les quals s'inclouen: Rolex, Tudor, IWC, Breitling, Audemar Piguet, Patek Phillippe, Richard Mile, Vacheron Constantin, Roger Dubuis , Hublot, Blancpain, Omega, Panerai, Longines, Seiko entre les mides estàndard. Ens obliga a estar pendents de les darreres tendències en corretges per a rellotges des de la gamma de producte més bàsic, per a tot tipus de compradors, fins a la més exclusiva per a grans marques. El nostre departament de disseny treballa contínuament en la millora d'aquests productes, buscant l'excel·lència a què estan associats els rellotges i els propietaris.

A la secció de TREBALLS podràs anar veient els articles que anem traient al mercat.

Si has arribat fins aquí, no paris! Continua navegant per la nostra web, aquí tens unes propostes