Un projecte calent, calent...

Teka Group es van assolir els objectius marcats.

El desenvolupament del forn Steak Master va ser un repte multidisciplinari on treballant conjuntament amb l'equip de Teka Group es van aconseguir els objectius marcats. L'any 2021 aquest esforç va ser recompensat en ser premiat amb diversos premis internacionals:
EUROPEAN PRODUCT DESIGN AWARD, GOOD DESIGN AWARD 2021, I TEKA BEST PRODUCT 2021

Sobre el projecte

Aquí tens una mica d'informació (no classificada) d'aquest treball

Forn Steak MasterDisseny Gràfic del Forn Steak MasterLa Nova graella de dues Cares

Josep amb el prototip de la nova graella.

Testejant amb els Xefs

Dia de testeig amb els xefs Fernando Canales Etxanobe i Mikel Població

Nova UIInterfícies de les Pantalles

Nova interfície a mida per a les noves funcions del forn

Prototip Graella

La nova graella havia de tenir doble funció i resistir les altes temperatures que arriba al forn.

El projecte

Workplaners a:

  • Realitzar una proposta de pinces de cuina especials per a aquest forn.
  • Dissenyar una nova graella diferent de les convencionals i apta per resistir els 700° que arriba a assolir el Steak Master, es van fer propostes per fabricar amb acer mitjançant tall làser i altres en ferro colat de doble cara i versions en una o dues peces, l’opció final seleccionada va ser la d’una sola peça i en ferro colat donant el «toc de marcatge» tan característic de les barbacoes convencionals.
  • Disseny de placa per cobrir el frontal de la resistència i impedir accidents.

En l’àmbit del disseny UX i interacció ens trobem amb el repte de realitzar un prototip de pantalles tenint en compte que la pantalla no era tàctil i la navegació es realitza amb els comandaments a dreta i esquerra. Calia guiar molt bé lusuari en aquesta nova funcionalitat mai vista abans al mercat del forn domèstic i havíem d’evitar al màxim els possibles errors d’ús i per assegurar la satisfacció amb el producte i òbviament un resultat de cocció òptim

En disseny visual la nova iconografia havia d’integrar-se a la interfície ja existent amb la resta del forn, amb la limitació tècnica de només poder fer servir en pantalla 4 colors alhora. cosa que també va afectar la pantalla daccés a la nova funció.

La diferenciació gràfica per quan el producte està exhibit a la botiga juntament amb altres forns, es va treballar que la funcionalitat Steak Master tingués el seu propi logotip afegit a la porta per connotar que no es tracta d’un forn Teka convencional

Vídeos sobre el producte

Aquests són alguns dels vídeos sobre el forn Steak Master

Si has arribat fins aquí, no paris! Continua navegant per la nostra web, aquí tens unes propostes