Juga amb els efectes de so

Un gadget inusual per atraure el públic

Guanyador d´un premi IF Design Award 2019. Magic Sound és un reproductor d'àudio i gravador de sons, executa més de 33 sons. La seva mida petita el fa ideal per portar tot tipus d'esdeveniments socials i passar una bona estona afegint sons divertits.

Un projecte de posada en marxa

Amb aquest projecte per al client xinès "Magic Sound", Workplane Design va involucrar tots dos equips: Barcelona (Espanya) i Guangzhou (Xina) per proporcionar els següents serveis:

• Conceptualització
• Disseny industrial
• Disseny de logotip
• UX & UI
• Enginyeria mecànica
• Gestió de projecte per a prototip

Guanyador d'un premi IF

La cerimònia de lliurament de premis es va celebrar a la ciutat de Munic (Alemanya) on van assistir en representació del client el director de Workplane Design Josep Casal i Nekane Sebastià, dissenyadora en cap.

No som "Ego Designers", ja que el nostre objectiu és donar el millor de nosaltres per als nostres clients, però de tant en tant, els projectes en què participem obtenen èxits més grans del que s'esperava, i això sempre és una gran satisfacció. EL SEU PREMI ÉS EL NOSTRE ORGULL D'UN BON TREBALL EN EQUIP.

Altres projectes

ROBOT ASPIRADOR

En aquest cas el projecte es tractava de definir una proposta de color perquè el robot aspirador del nostre client, Lefant destaqués entre les opcions de mercat.

Eines

Un conjunt de projectes per a eines de treball desenvolupats pels equips de Workplane Design de Barcelona i Guanghzou.

Steak Master

Aquesta nova funcionalitat està completament integrada pel producte. L’any 2021 aquest esforç ha estat recompensat amb diversos premis.