Destacant entre els gamers

La il·lusió és el primer pas

Els bons accessoris no destaquen entre la decoració i queden integrats a la vida de la llar, aportant ordre i benestar. Les propostes de Workplane Design es caracteritzen per ser atemporals.

Tenir un èxit aclaparador en una plataforma de Crowdfunding significa l'inici d'una nova fase a l'aventura de llençar un producte nou al mercat, sumant l'expectativa (i pressió). En aquest projecte ens integrem a l'equip de la startup valenciana Dygma S.L., participant als apartats d'Enginyeria mecànica, solucionant petits ajustaments que es van detectar en les primeres versions del prototip funcional i també en acompanyament a fàbrica a la Xina controlant les primeres fases de producció, per garantir la qualitat del producte i el desenvolupament òptim de la fabricació en sèrie final.

Kickstarters
Benvingut

L'equip de Workplane Design se sent orgullós d'haver pogut participar en aquest projecte, aportant el nostre granet de sorra als apartats que citem en aquest mateix text.

Els gamers ja tenen el teclat perfecte: Dygma Raise Gaming Keyboard Pro, ergonòmic, altament configurable i molt vistós.

Workplaners a:

• Suport a l’enginyeria existent.

• Correcció de fitxers.

• Resoldre problemes que apareixen durant les fases de Preproducció.

Disposar d’una oficina a Guangzhou (Xina) i comunicació gairebé diàriament, ens va permetre fer còmodament el seguiment d’aquest projecte. Com en tots, van haver-hi contratemps que s’anaven solucionant fins a assolir l’objectiu final que era la producció de la primera sèrie del producte.

Fabricar a la Xina és tota una aventura

Però… no ho és a qualsevol lloc? L'entusiasme per treure el teclat de Dygma era contagiosa i feia confiar que la legió de patrocinadors i mecenatge que havien aconseguit des de la plataforma de Crowdfounding, apartaria la possible competència disposada a copiar el seu producte. Una fuerte campaña de medios en RR.SS para difundir su propuesta y asegurarse la protección del Copyright ayudó a que esta confianza fuera suficiente para completar todo el proceso con éxito, aprendiendo de los errores para futuros teclados con los que ampliar la gama de producto.

Vídeos sobre el producte

Aquests són alguns dels vídeos de Dygma Lab sobre aquest inusual teclat.

Presentació Dygma Raise

Anàlisi de teclats

Un any amb Dygma Raise

Tens alguna cosa al cap?

A Workplane Design, amb la nostra àmplia gamma de serveis, estem oberts a ajudar les
startups que inicien la seva aventura empresarial.

Altres projectes

Aspiradora AUGEWEI

L’aspiradora tipus trineu per a Augewei, és un altre projecte que podem catalogar com un exemple de servei “end to end” Doncs hem participat activament en totes les fases del seu desenvolupament.

Teka Hydroclean HL

El projecte HYDROCLEAN HL840 va ser el primer amb què vam col·laborar amb l’empresa Teka.