Les nostres ajudes per barrejar i servir

Creació de conjunts i productes individuals sota demanda.

Cuinant-lo en equip

Com qualsevol projecte, la clau és treballar en equip, coneixent l'opinió del client i aportant la nostra experiència i habilitats.

Treballs realitzats

Mostres dels dissenys realitzats per a YJ i Teka.

Pinces de cuina per a Grup Teka

Aquests conceptes van ser creats a comanda de l'empresa Teka, per complementar el projecte Steak Master, sent un regal per als compradors de la versió de gamma alta del forn.

Creats per a:

En aquests projectes la nostra col·laboració va ser al camp del Disseny Industrial.

El Grup Teka és una empresa multinacional fundada a Alemanya el 1924 i dedicada a la fabricació i comercialització de productes de cuina. Està especialitzada en aigüeres, campanes extractores, plaques de cocció i forns. El grup compta amb 14 fàbriques a Europa, Amèrica i Àsia i comercialitza els seus productes a 116 països.

Yang Jiang Home Ease Household Products Co. Ltd es una prestigiosa empresa china establecida en China en 2017 como fabricante y exportador de accesorios para barbacoa, utensilios de cocina y aparatos.

Tots els seus productes són per a exportació sota moltes marques al món.

Si la teva empresa té necessitats semblants, no dubtis a contactar amb nosaltres!

Altres projectes

Punts de càrrega

Hem participat en projectes per al disseny de punts de càrrega per a vehicles terrestres.

Teclat Gaming

Tenir un èxit aclaparador en una plataforma de Crowdfunding significa l’inici d’una nova fase a l’aventura de llançar un producte nou al mercat, sumant l’expectativa (i pressió).

Il·luminació

El sector de la il·luminació és una àrea que ens apassiona, llums de tota mena i projectes de millora de producte. No dubteu a consultar amb nosaltres, doncs aquí només us mostrem una mica.