Un plotter A0 còmode i eficient

Un plotter ideal per a arquitectes, enginyers i equips de treball de GIS

Per desenvolupar aquesta impressora de gran format (36″) de raig de tinta de Hewlett-Packard. Des de Workplane vam donar suport outsourcing a l'empresa, al departament intern de disseny industrial i de l'experiència del client (disseny d'interacció, test amb usuaris, disseny gràfic).

Amb una safata d'apilat de sortida integrada, HP Designjet T920 produeix impressions recopilades en qüestió de segons.

Alguns dels projectes han estat guardonats amb premis. Tot i no sortir als crèdits, ens sentim satisfets d'haver format part del gran equip que hi ha darrere de cada impressora.

Workplane Design i HP

La multinacional nord-americana HP es va implantar a Catalunya el 1985 en un taller de Terrassa on fabricava plotters gràfics. En quedar petit l'espai, el 1990 els directius van triar l'actual localització de Sant Cugat (Barcelona), on uns 2.300 treballadors (en plantilla i externs amb el sistema d'Outsourcing), treballen amb les bases de la innovació, ambició i talent .

Aquesta seu de HP a Sant Cugat. Va ser el nostre principal client des del 2005 i amb el que vam créixer ampliant serveis a mesura que se sol·licitaven des dels departaments de Customer Experience, Enginyeria, Màrqueting i

La nostra plantilla allà ha estat molt diverses, els més destacats:

• Caps de Projecte
• Dissenyadors industrials
• Enginyer mecànic
• Visual Designers (Comunicació Visual)
• Dissenyadors d'Interacció
• Dissenyadors de UX
• Experts al testeig de l'Experiència de l'Usuari
• Expert en Investigació Etnològica
• Supervisió de producció a la Xina

Podem estar orgullosos que molts dels treballadors que estan actualment en nòmina d'HP van començar com a Workplaners!

Altres projectes

Teka Hydroclean HL

El projecte HYDROCLEAN HL840 va ser el primer amb què vam col·laborar amb l’empresa Teka.

Teclat Gaming

Tenir un èxit aclaparador en una plataforma de Crowdfunding significa l’inici d’una nova fase a l’aventura de llançar un producte nou al mercat, sumant l’expectativa (i pressió).

Outsourcing per a HP

Aquesta seu d’HP a Sant Cugat (Barcelona), va ser el nostre principal client des del 2005 i amb què vam créixer ampliant serveis a mesura que se sol·licitaven des dels departaments de Customer Experience, Enginyeria i Màrqueting.