Simplicitat en estat pur

BI-SET3 proporciona una experiència d'usuari molt satisfactòria a través de la intuïció i la claredat de la interfície.

El projecte

Workplaners a:

La informació bàsica com la temperatura, la durada i els modes de cocció manual s’organitzen amb cura per evitar confusió visual.

En l’àmbit del Disseny UX i interacció ens trobem amb el repte de realitzar un prototip de pantalles tenint en compte que la pantalla no era tàctil i la navegació es realitza amb els comandaments a dreta i esquerra. Calia guiar molt bé l’usuari en aquesta nova funcionalitat mai vista abans al mercat del forn domèstic i havíem d’evitar al màxim els possibles errors d’ús i per assegurar la satisfacció amb el producte i òbviament un resultat de cocció òptim

En disseny visual la nova iconografia havia d’integrar-se a la interfície ja existent amb la resta del forn, amb la limitació tècnica de només poder fer servir en pantalla 4 colors alhora. cosa que també va afectar la pantalla daccés a la nova funció.

La diferenciació gràfica per quan el producte està exhibit a la botiga juntament amb altres forns, es va treballar que la funcionalitat Steak Master tingués el seu propi logotip afegit a la porta per connotar que no es tracta d’un forn Teka convencional.

Cuinant en equip

Com qualsevol projecte, la clau és treballar en equip, coneixent l'opinió del client i aportant la nostra experiència i habilitats.

Altres projectes

Teclat Gaming

Tenir un èxit aclaparador en una plataforma de Crowdfunding significa l’inici d’una nova fase a l’aventura de llançar un producte nou al mercat, sumant l’expectativa (i pressió).

Aspiradora AUGEWEI

L’aspiradora tipus trineu per a Augewei, és un altre projecte que podem catalogar com un exemple de servei “end to end” Doncs hem participat activament en totes les fases del seu desenvolupament.

Punts de càrrega

Hem participat en projectes per al disseny de punts de càrrega per a vehicles terrestres.