Simplicitat en estat pur

BI-SET3 proporciona una experiència d'usuari molt satisfactòria a través de la intuïció i la claredat de la interfície.

El projecte

Workplaners a:

La informació bàsica com la temperatura, la durada i els modes de cocció manual s’organitzen amb cura per evitar confusió visual.

En l’àmbit del Disseny UX i interacció ens trobem amb el repte de realitzar un prototip de pantalles tenint en compte que la pantalla no era tàctil i la navegació es realitza amb els comandaments a dreta i esquerra. Calia guiar molt bé l’usuari en aquesta nova funcionalitat mai vista abans al mercat del forn domèstic i havíem d’evitar al màxim els possibles errors d’ús i per assegurar la satisfacció amb el producte i òbviament un resultat de cocció òptim

En disseny visual la nova iconografia havia d’integrar-se a la interfície ja existent amb la resta del forn, amb la limitació tècnica de només poder fer servir en pantalla 4 colors alhora. cosa que també va afectar la pantalla daccés a la nova funció.

La diferenciació gràfica per quan el producte està exhibit a la botiga juntament amb altres forns, es va treballar que la funcionalitat Steak Master tingués el seu propi logotip afegit a la porta per connotar que no es tracta d’un forn Teka convencional.

Cuinant en equip

Com qualsevol projecte, la clau és treballar en equip, coneixent l'opinió del client i aportant la nostra experiència i habilitats.

Altres projectes

Estris de cuina

Creació de dissenys i conceptes per a conjunts de utensilis de cuina o productes individuals sota demanda.

Àudio Streamer

Winner of a IF Design Award 2019. Magic Sound is Àudio Streamer que executes more than 33 sounds.

ALTAVOZ FORTUNE

Mini Altaveu

Amb la premissa que fos petit, portàtil i atractiu va néixer Fortune, el nostre petit altaveu