Simplicitat en estat pur

BI-SET3 proporciona una experiència d'usuari molt satisfactòria a través de la intuïció i la claredat de la interfície.

El projecte

Workplaners a:

La informació bàsica com la temperatura, la durada i els modes de cocció manual s’organitzen amb cura per evitar confusió visual.

En l’àmbit del Disseny UX i interacció ens trobem amb el repte de realitzar un prototip de pantalles tenint en compte que la pantalla no era tàctil i la navegació es realitza amb els comandaments a dreta i esquerra. Calia guiar molt bé l’usuari en aquesta nova funcionalitat mai vista abans al mercat del forn domèstic i havíem d’evitar al màxim els possibles errors d’ús i per assegurar la satisfacció amb el producte i òbviament un resultat de cocció òptim

En disseny visual la nova iconografia havia d’integrar-se a la interfície ja existent amb la resta del forn, amb la limitació tècnica de només poder fer servir en pantalla 4 colors alhora. cosa que també va afectar la pantalla daccés a la nova funció.

La diferenciació gràfica per quan el producte està exhibit a la botiga juntament amb altres forns, es va treballar que la funcionalitat Steak Master tingués el seu propi logotip afegit a la porta per connotar que no es tracta d’un forn Teka convencional.

Cuinant en equip

Com qualsevol projecte, la clau és treballar en equip, coneixent l'opinió del client i aportant la nostra experiència i habilitats.

Altres projectes

EASY GRES

Trepar sense esforç Amb Easy Gres el trepar rajoles ja no genera risc de trencament La guia EASY GRES és

Teka Hydroclean HL

El projecte HYDROCLEAN HL840 va ser el primer amb què vam col·laborar amb l’empresa Teka.