Adaptant-nos a grans necessitats

Amb ells comencem a oferir serveis d'outsourcing a l'empresa, han estat un factor clau
al creixement de Workplane Design.

Alguns dels projectes han estat guardonats amb premis. Tot i no sortir als crèdits, ens sentim satisfets d'haver format part del gran equip que està darrere de cada impressora.

Més de 10 anys de col·laboració

L'any 2005, Workplane Design va començar amb un gran client: la multinacional HP, a la seva seu de Sant Cugat (Barcelona). Per més de 10 anys HP va ser el nostre principal client amb el qual vam créixer i vam ampliar serveis. En aquests anys, més de 60 persones, de moltes nacionalitats i sense discriminació de gènere, han estat contractades per Workplane Design per treballar a Hewlett-Packard Sant Cugat (Barcelona) com a treballadors externs. Estem contents que alguns continuïn allà ara com a treballadors d'HP.

La clau per col·laborar amb grans empreses és la nostra serietat i assignar a cada projecte el personal més adequat, entenent les necessitats i l'estrès a què s'enfronten els directius dia a dia per aconseguir objectius a nivell mundial.

El nostre equip més gran en desenvolupament de producte

La nostra plantilla allà ha estat molt àmplia, els llocs més destacats:

• Caps de Projecte
• Dissenyadors industrials
• Enginyer mecànic
• Visual Designers (Comunicació Visual)
• Dissenyadors d'Interacció
• Dissenyadors de UX
• Experts al testeig de l'Experiència de l'Usuari
• Expert en Investigació Etnològica
• Supervisió de producció a la Xina

Podem estar orgullosos que molts dels treballadors que estan actualment en nòmina d'HP van començar com a Workplaners!

La multinacional nord-americana HP es va implantar a Catalunya el 1985 en un taller de Terrassa on fabricava plotters gràfics. En quedar petit l'espai, el 1990 els directius van triar l'actual localització de Sant Cugat (Barcelona), on uns 2.300 treballadors (en plantilla i externs amb el sistema d'Outsourcing), treballen amb les bases de la innovació, ambició i talent .

Aquesta seu de HP a Sant Cugat. Va ser el nostre principal client des del 2005 i amb el que vam créixer ampliant serveis a mesura que se sol·licitaven des dels departaments de Customer Experience, Enginyeria, Màrqueting.

Altres projectes

Aixetes a demanda

La necessitat de Grup Gamma d’ampliar el catàleg amb productes propis va propiciar aquesta col·laboració de producte a demanda en l’elaboració d’un conjunt d’aixetes domèstiques.

Steak Master

Aquesta nova funcionalitat està completament integrada pel producte. L’any 2021 aquest esforç ha estat recompensat amb diversos premis.

Eines

Un conjunt de projectes per a eines de treball desenvolupats pels equips de Workplane Design de Barcelona i Guanghzou.