El canvi energètic ja ha arribat

El repte d'evitar la cadira ortopèdica

Per recàrrega de vehicles terrestres

Recuperar l'energia que els vehicles endollables necessiten per funcionar és fàcil. L'acció és la mateixa que quan es tracta de carregar el telèfon mòbil: agafes el cable, el connectes, d'una banda, al dispositiu i de l'altra al corrent ia esperar. A Workplane Design hem conceptualitzat torres de recàrrega, aquí en pots veure alguns exemples:

Conceptualització i disseny

A Workplane Design hem participat en projectes per al disseny de punts de càrrega per a vehicles terrestres.

Els treballs realitzats van incloure:

• Conceptualització.
• Disseny de producte.

Desenvolupats per l'equip a Barcelona i Guangzhou en diferents dates.

Conceptualització i disseny

S'anomena energia verda o renovable a l'energia que s'obté a partir de fonts naturals virtualment inesgotables, ja sigui per la immensa quantitat d'energia que contenen, o perquè són capaces de regenerar-se per medis naturals. Des de Workplane Design estem convençuts que és l'energia que més convé al nostre planeta.

El nostre director, Josep Casal, és l'expert en el tema, ja que fa més de 5 anys que va passar a la moto elèctrica. I ens va explicar que en funció de la quantitat de la potència que poden arribar a subministrar hi ha diferents tipus de càrrega:

• Recàrrega convencional. És la que es realitza a casa. El temps i la potència depèn de si duu a terme des d'un carregador específic o des d'un endoll de tota la vida (Els “shuko”). La potència sol oscil·lar en 3,6 kW i 7,4 kW, depèn del carregador i de la potència contractada.

• Recàrrega ràpida. És la que ofereix la majoria d'estacions de recàrrega d'ús públic. És la que ofereix la majoria d'estacions de recàrrega d'ús públic.

• Recàrrega ultraràpida. Fins fa relativament poc temps, la recàrrega ultraràpida era la que oferia potències de fins a 150 kW. A hores d'ara, al mercat és possible fer una recàrrega elèctrica a 350 kW i, fins i tot, a 400 kW.

Altres projectes

HP Designjet T920

Un plotter A0 còmode i eficient Un plotter ideal per a arquitectes, enginyers i equips de treball de GIS Per

Aspiradora AUGEWEI

L’aspiradora tipus trineu per a Augewei, és un altre projecte que podem catalogar com un exemple de servei “end to end” Doncs hem participat activament en totes les fases del seu desenvolupament.

Eines

Un conjunt de projectes per a eines de treball desenvolupats pels equips de Workplane Design de Barcelona i Guanghzou.