Un suport a la producció

Presents a nivell internacional, la seva producció ha de cobrir punts clau com l'adaptabilitat als diferents mercats i un sistema de fabricació controlat i sense ensurts.

Alguns dels projectes han estat guardonats amb premis. Tot i no sortir als crèdits, ens sentim satisfets d'haver format part del gran equip que està darrere de cada impressora.

KEITO ha destacat, des de 1986, al sector de telemedicina i segueix sent pionera en avenços en aquest sector, estant present en fires nacionals i internacionals.

Com a part de lequip!

La confiança generada en el primer projecte, per al K8 l'any 2013, entre els equips de Keito i Workplane Design, va fer que se seguís col·laborant treballant des de llavors en nous projectes, com una extensió de la seva pròpia empresa.

Des de la K8, s'ha continuat amb la K9, la K10 porten l'esforç conjunt de les dues empreses. Desitgem que aviat la nova K11 tingui llum verda i poder començar de nou amb la mateixa il·lusió.

Equip involucrat:

• Cap de Projecte
• Dissenyadors industrials
• Visual Designers (Comunicació Visual)
• Seguiment

Els productes KEITO es poden trobar a més de 30.000 farmàcies i establiments de tot el món, als quals l'extensa xarxa d'empreses filials repartides pels 5 continents, asseguren un òptim manteniment i servei tècnic, consolidant el seu lideratge.

Altres projectes

Operator Workstation

Facilitant la impressió digital Un moble específic per a l’entorn de preimpressió El projecte era en aquest cas la realització

Àudio Streamer

Winner of a IF Design Award 2019. Magic Sound is Àudio Streamer que executes more than 33 sounds.

Estris de cuina

Creació de dissenys i conceptes per a conjunts de utensilis de cuina o productes individuals sota demanda.