Estar quan es necessita

Cashkeeper és una d'aquelles empreses amb què és un plaer treballar, amb les idees molt clares però també oberts a noves propostes.

Des de la nostra primera col·laboració el 2017 hem estat a la seva disposició per a qualsevol dels projectes en què necessitessin un reforç extern. Aquí teniu una mostra d'aquestes col·laboracions:

El client

Fundada l'any 2011, Cashkeeper S.L És una empresa fabricant ubicada a Calonge, (Girona) centrada a aportar solucions per a la gestió de l'efectiu a comerços. Els dispositius automatitzats de cobrament per als punts de venda per a clients petits i mitjans que busquen equips adaptats a les seves necessitats. Distribueixen els seus productes mundialment i aposten per la sostenibilitat a nivell ambiental, econòmic i social.

Els Workplaners

Aquests projectes es van fer des de la nostra oficina de Barcelona.

• Cap de projecte
• Dissenyadors Industrials
• Dissenyadors gràfics

Nova imatge corporativa

Renovar la imatge de la marca influeix positivament a l'empresa

Disseny d'estand per a la fira INFARMA

Un estand personalitzat al màxim per a aquesta fira tan important del sector farmacèutic.

Altres projectes

Teclat Gaming

Tenir un èxit aclaparador en una plataforma de Crowdfunding significa l’inici d’una nova fase a l’aventura de llançar un producte nou al mercat, sumant l’expectativa (i pressió).

Mobiliari “LUNA PLENA”

El projecte va donar per al mercat de la Xina que noble materials suxes com a wood són més highly appreciated than other alternative materials in furniture.

El conjunt inclou: Llit doble amb còmodes calaixos a sota, tauletes de nit, un penjador, una prestatgeria i un armari amb 4 compartiments amb calaixos i un mirall central circular que dóna nom a la col·lecció.

Steak Master

Aquesta nova funcionalitat està completament integrada pel producte. L’any 2021 aquest esforç ha estat recompensat amb diversos premis.