Estar quan es necessita

Cashkeeper és una d'aquelles empreses amb què és un plaer treballar, amb les idees molt clares però també oberts a noves propostes.

Des de la nostra primera col·laboració el 2017 hem estat a la seva disposició per a qualsevol dels projectes en què necessitessin un reforç extern. Aquí teniu una mostra d'aquestes col·laboracions:

El client

Fundada l'any 2011, Cashkeeper S.L És una empresa fabricant ubicada a Calonge, (Girona) centrada a aportar solucions per a la gestió de l'efectiu a comerços. Els dispositius automatitzats de cobrament per als punts de venda per a clients petits i mitjans que busquen equips adaptats a les seves necessitats. Distribueixen els seus productes mundialment i aposten per la sostenibilitat a nivell ambiental, econòmic i social.

Els Workplaners

Aquests projectes es van fer des de la nostra oficina de Barcelona.

• Cap de projecte
• Dissenyadors Industrials
• Dissenyadors gràfics

Nova imatge corporativa

Renovar la imatge de la marca influeix positivament a l'empresa

Disseny d'estand per a la fira INFARMA

Un estand personalitzat al màxim per a aquesta fira tan important del sector farmacèutic.

Altres projectes

Aixetes a demanda

La necessitat de Grup Gamma d’ampliar el catàleg amb productes propis va propiciar aquesta col·laboració de producte a demanda en l’elaboració d’un conjunt d’aixetes domèstiques.

Àudio Streamer

Winner of a IF Design Award 2019. Magic Sound is Àudio Streamer que executes more than 33 sounds.

ROBOT ASPIRADOR

En aquest cas el projecte es tractava de definir una proposta de color perquè el robot aspirador del nostre client, Lefant destaqués entre les opcions de mercat.