Partint de zero i fins al final

L´empresa China Augewei ens va encarregar una aspiradora d´estil convencional però amb dipòsit d´aigua.

Els bons accessoris no destaquen entre la decoració, i queden integrats a la vida de la llar, aportant ordre i benestar. Les propostes de Workplane Design es caracteritzen per ser atemporals.

En tot disseny hi ha d'haver algun tret diferencial que ajudi a decantar el client final cap a un producte o altre de la mateixa gamma.

En aquest cas, en aquesta aspiradora de tipus trineu, el sistema de filtració d‟aigua Augewei ha estat equipada amb elements senzills i intuïtius perquè l‟usuari no hagi de llegir el manual d‟instruccions i el seu tanc frontal translúcid permeti comprovar el nivell d‟aigua actual sense aixecar la tapa.

Un projecte global

Aquest també és un projecte que podem catalogar com un exemple de servei “end to end” Doncs hem participat activament en totes les fases del seu desenvolupament: des de les primeres propostes en esquetxos, dels quals es van lliurar més de 20 propostes, i renders més realistes dels dissenys seleccionades, plànols de producció, prototips, correccions i també visites de seguiment a la fàbrica per assegurar una òptima producció.

L'equip necessari per a aquest projecte:

Cap de Projecte per a disseny i seguiment a fàbrica
Dissenyadors industrials de l'equip Workplane Design d'Espanya i Xina.

Altres projectes

Il·luminació

El sector de la il·luminació és una àrea que ens apassiona, llums de tota mena i projectes de millora de producte. No dubteu a consultar amb nosaltres, doncs aquí només us mostrem una mica.

Teclat Gaming

Tenir un èxit aclaparador en una plataforma de Crowdfunding significa l’inici d’una nova fase a l’aventura de llançar un producte nou al mercat, sumant l’expectativa (i pressió).

Eines

Un conjunt de projectes per a eines de treball desenvolupats pels equips de Workplane Design de Barcelona i Guanghzou.