La lluna com a companya

El projecte ha estat realitzat per al mercat chino, on els materials nobles com la fusta són més apreciats que altres materials alternatius comuns en els mobles europeus.

El disseny del tamboret està format per una peça modular muntada, de manera que es construeix l'estructura de manera ferma i robusta.

Equip i client

El disseny del taburete està format per una peça modular muntada, de manera que es construeix l'estructura d'un mode ferm i robust.

Per a la taula es presentaran 3 opcions: Mesa baixa redonda. Taula alta amb la possibilitat d'incorporar una plataforma giratòria (molt comú a la Xina) Taula rectangular amb taula de vidre o de fusta.

Client: LandBond
Services: Disseny de producte, Conceptualització, 3D Rènders, Plànols.

Altres projectes

Outsourcing per a HP

Aquesta seu d’HP a Sant Cugat (Barcelona), va ser el nostre principal client des del 2005 i amb què vam créixer ampliant serveis a mesura que se sol·licitaven des dels departaments de Customer Experience, Enginyeria i Màrqueting.

Aixetes a demanda

La necessitat de Grup Gamma d’ampliar el catàleg amb productes propis va propiciar aquesta col·laboració de producte a demanda en l’elaboració d’un conjunt d’aixetes domèstiques.

Accessoris de bany

Els bons accessoris no destaquen entre la decoració i queden integrats a la vida de la llar.