La música a la teva mà

Petit però potent

Amb la premissa que fos atractiu per al client final desenvolupem aquest altaveu inspirat en les galetes de la fortuna però amb totes les característiques sol·licitades al Briefing: còmode, colorit, cridaner, pràctic, petit...

Tecnología i disseny

En aquest projecte hi van col·laborar els equips de Workplane Barcelona i WP Guangzhou. Supervisats pel cap de projecte de Workplane. a la Xina on hi havia el client.

FASES REALITZADES:
• Conceptualització
• Disseny industrial
• Disseny de logotip
• Enginyeria mecànica
• Gestió de projecte per a prototip

Sobre el client:

Establerta el 2013, Wellsound s’especialitza en el disseny, fabricació i exportació d’una cartera integral d’altaveus Bluetooth i altres productes d’àudio distintius, amb totes les funcions i llestos per al mercat. Directament des de la fàbrica, ofereixen solucions personalitzades OEM, ODM i de marca privada per a negocis minoristes dàudio.
​Look up details 113 / 5,000 Translation results Translation result Sota la marca comercial museeq, fabrica i exporta els seus productes a Àsia, Orient Mitjà/Àfrica i Europa Occidental.

Altres projectes

Teka Hydroclean HL

El projecte HYDROCLEAN HL840 va ser el primer amb què vam col·laborar amb l’empresa Teka.

Aspiradora AUGEWEI

L’aspiradora tipus trineu per a Augewei, és un altre projecte que podem catalogar com un exemple de servei “end to end” Doncs hem participat activament en totes les fases del seu desenvolupament.

Eines

Un conjunt de projectes per a eines de treball desenvolupats pels equips de Workplane Design de Barcelona i Guanghzou.