La música a la teva mà

Petit però potent

Amb la premissa que fos atractiu per al client final desenvolupem aquest altaveu inspirat en les galetes de la fortuna però amb totes les característiques sol·licitades al Briefing: còmode, colorit, cridaner, pràctic, petit...

Tecnología i disseny

En aquest projecte hi van col·laborar els equips de Workplane Barcelona i WP Guangzhou. Supervisats pel cap de projecte de Workplane. a la Xina on hi havia el client.

FASES REALITZADES:
• Conceptualització
• Disseny industrial
• Disseny de logotip
• Enginyeria mecànica
• Gestió de projecte per a prototip

Sobre el client:

Establerta el 2013, Wellsound s’especialitza en el disseny, fabricació i exportació d’una cartera integral d’altaveus Bluetooth i altres productes d’àudio distintius, amb totes les funcions i llestos per al mercat. Directament des de la fàbrica, ofereixen solucions personalitzades OEM, ODM i de marca privada per a negocis minoristes dàudio.
​Look up details 113 / 5,000 Translation results Translation result Sota la marca comercial museeq, fabrica i exporta els seus productes a Àsia, Orient Mitjà/Àfrica i Europa Occidental.

Altres projectes

Operator Workstation

Facilitant la impressió digital Un moble específic per a l’entorn de preimpressió El projecte era en aquest cas la realització

Il·luminació

El sector de la il·luminació és una àrea que ens apassiona, llums de tota mena i projectes de millora de producte. No dubteu a consultar amb nosaltres, doncs aquí només us mostrem una mica.

ROBOT ASPIRADOR

En aquest cas el projecte es tractava de definir una proposta de color perquè el robot aspirador del nostre client, Lefant destaqués entre les opcions de mercat.