Producte a demanda

La necessitat de Grup Gamma d'ampliar el catàleg amb productes propis va propiciar aquesta col·laboració

En tot disseny hi ha d'haver algun tret diferencial que ajudi a decantar el client final cap a un producte o altre de la mateixa gamma.

En aquest cas, la nostra aixeta de banyera-dutxa incorpora una funcionalitat innovadora que li atorga un disseny minimalista i pràctic:
La canella per omplir la banyera s'utilitza, alhora, com a derivador per escollir per on sortirà l'aigua, cosa que permet que aquest estigui amagat quan l'utilitzis com a dutxa, minimitzant el risc de possibles cops.

Aixetes de bany-dutxa

Per tal d'adaptar-se a les necessitats dels clients finals, la sèrie PLANO és molt completa, ja que està formada per tres mides d'aixetes: petita, XL i de broc alt i les seves variants a joc per al bidet, la dutxa i la banyera-dutxa.

Aixeta Plànol acabat
Negre Mate

Aixeta Plànol de canella alta
acabat Negre Mate

Aixeta Plànol XL acabat
Negre Mate

Les aixetes de bany, a més d'estar disponibles en cromat, també es poden adquirir en negre mat, un color que s'està imposant amb força durant aquest any i que atesa la seva elegància segurament es mantindrà per dècades en els dissenys de bany.

Ens adaptem
Disseny a mida

Aquest és un projecte que podem catalogar com un exemple de servei “end to end” Doncs hem participat activament en totes les fases del seu desenvolupament: des de les primeres propostes en esquetxos, i renders més realistes dels dissenys seleccionades, plànols de producció, prototips , correccions i també visites de seguiment a la fàbrica per assegurar una òptima producció.

L'equip necessari per a aquest projecte:

• Cap de Projecte per a disseny i seguiment a fàbrica.
• Dissenyadors industrials de l'equip Workplane Design d'Espanya i Xina

Als catàlegs 2020-21 i 22

Sempre és una satisfacció quan un projecte en què tot l'equip ha posat il·lusió arriba al mercat, presentem: PLÀNOL el fruit d'una estreta col·laboració entre GRUP GAMMA i l'equip de WORKPLANE DESIGN.

Des de GRUP GAMMA, ens van proposar la realització una col·lecció completa d'aixetes de bany, que destaqués pel seu estil actual, únic i original, sense deixar de banda la funcionalitat ni la viabilitat de la producció. Mantenint el seu esperit de preus assequibles per fer que el disseny sigui accessible per a tothom.

Cal destacar també la importància de poder adaptar-se a les noves necessitats dels usuaris com és lestalvi denergia. En aquest cas, totes les peces daquesta col·lecció incorporen un cartutx especial classe 2. Es tracta d'un cartutx ecològic que, a banda d'ajudar a estalviar energia, allarga la vida útil de l'escalfador i té cura del medi ambient amb el sistema d'obertura freda. (Normalment, les aixetes s'accionen amb la maneta en posició central, l'aigua surt tèbia i activa la caldera. Gràcies al sistema d'aquest cartutx, en accionar la maneta en posició central l'aigua surt freda i evitem posar en funcionament l'escalfador a menys que realment ho necessitem.)

Des d'aquí volem donar les gràcies a GRUP GAMMA per la confiança dipositada en nosaltres i desitgem que la sèrie PLANO tingui molt bona acollida a les botigues i distribuïdors del grup, però sobretot per part dels clients finals, ja que aquesta col·lecció està feta pensant en ells.

Altres projectes

ALTAVOZ FORTUNE

Mini Altaveu

Amb la premissa que fos petit, portàtil i atractiu va néixer Fortune, el nostre petit altaveu

Accessoris de bany

Els bons accessoris no destaquen entre la decoració i queden integrats a la vida de la llar.

SERVEIS GLOBALS

Estar quan cal. Cashkeeper és una d’aquelles empreses amb què és un plaer treballar, amb les idees molt clares però també oberts a noves propostes.