Les teves dades són... teves

La nostra política de privadesa

Des de WORKPLANE DESIGN S.L som conscients de la importància que suposa per als nostres clients i contactes obtenir informació clara i transparent sobre l´ús que fem de la informació que ens proporcionen.

La relació amb vosaltres es basa en l'honestedat, el rigor i la transparència per construir relacions sòlides i de confiança mútua. Mitjançant aquesta pàgina detallem com tractem les dades personals quan es relacionen amb nosaltres. En visitar la nostra web acceptes i consents la present Política de Privadesa.

Les nostres dades

Identitat: WORKPLANE DESIGN S.L with NIF B63716906
Direcció: Av. Drassanes 6-8, 3r 4a 08001 Barcelona Telèfon: 34 935676081
E-mails de contacte: hello@workplane.es | DPO dpo@workplane.es

Així com indirectament les empreses MailChimp com a proveïdor de serveis de correu electrònic, i Google Analytics com a proveïdora de serveis d'anàlisi de dades.

FAQ

Tens dret accedir, rectificar, suprimir, limitar o oposar-se al tractament ia demanar la portabilitat de les dades. Per exercir els teus drets, o obtenir informació addicional sobre els nostres tractaments, pots adreçar-te a: dpo@workplane.es o al següent enllaç. dóna’s de baixa Si no voleu que Google Analytics registri la vostra activitat en aquesta pàgina, podeu bloquejar aquesta funció des de l’enllaç deshabilitar Google Analytics
Les dades personals proporcionades es conservaran, per complir les finalitats previstes o obligacions de caràcter legal. Per a la tramesa de comunicacions, fins que no ens manifesti el contrari.
Les dades personals de contacte seran tractades per Workplane, per permetre la prestació dels nostres serveis, vostè o la seva empresa, la seva gestió, i per remetre comunicacions informatives o sobre productes o serveis, que entenguem del seu interès.
  1. NO.
  2. Les dades dels formularis sobre consultes no es lliuraran a cap tercer. Únicament es tracten internament a WORKPLANE DESIGN.
  3. Quan WORKPLANE DESIGN us presti un servei a través d’una tercera empresa proveïdora, les vostres dades es comunicaran a aquesta empresa, amb estricta obligació de confidencialitat i prèvia formalització del corresponent contracte de prestació de serveis entre el Responsable del Tractament (WORKPLANE DESIGN) i l’Encarregat del Tractament (empresa proveïdora)
  4. Per als subscriptors de la newsletter no se cediran les dades, les tractarà una tercera empresa que és qui fa la gestió de la newsletter, amb la qual s’ha signat el degut contracte de prestació de serveis com Encarregat del Tractament, en el nostre cas Mailchimp.
  1. Respecte a la prestació dels nostres serveis, podem tractar les vostres dades conforme a una missió realitzada en interès pública, o en base a un interès legítim de la Workplane Design. Pel que fa a la remissió de comunicacions basant-se en una missió d’interès públic o en base art. 21.2 LSSI.

Continua navegant per la nostra web per conèixer-nos una mica millor!

Estalvia temps amb aquestes dreceres